28 de febrer 2010

EL MENJADOR DE LA CONSULTA AL PEREZ SALA PLE

Tots els que estem treballant en la Consulta d'avui, tenim al Perez Sala el menjador a on la Plataforma convida a tots els voluntaris que estan fen possEL ible aquest esdeveniment



RODA DE PREMSA A LES 13 H. PARTICIPACIÓ: 9,81%

28F - PREMSA D'AVUI

ELS COL·LEGIS A PUNT - TOT PREPARAT PEL 28F





26 de febrer 2010

Tota la informació per votar a la nostre web

Visita la nostre web www.vilassardemardecideix.info on hi trobaras tota la informació per anar a votar ( col·legis electorals, docuemntació necessaria...) i també el llistat de totes les activitats festives que em montat per aquest gran cap de setmana. Anima't i participa-hi!!

14 de febrer 2010

Urna Gegant del 28F pels carrers de Vilassar de Mar.



Aquest Carnaval hem sortit al carrer amb una Urna Gegant, tothom ens ha vist i sap que el 28 de Febrer ens veurem votant a la Consulta per la Independència de Catalunya a Vilassar de Mar.

Durant els propers dies la traurem a passejar perquè tothom pugui gaudir d'aquest espectacle mòbil creat per la nostra Plataforma.

13 de febrer 2010

Assemblea informativa Vilassar de Mar Decideix

El proper dilluns 15 a les 21 h. a l’Ateneu Vilassanès (Sant Josep 35) tindrà lloc l’assemblea informativa de la Consulta sobre la Independència de Catalunya.
En aquesta trobada t’informarem de l’estat actual en el que es troben totes les activitats que s’estan duent a terme per la celebració de la diada del 28 de febrer.
Vine, t’informarem, podràs participar, col·laborar i apuntar-te en les activitats festives del cap de setmana de la consulta. Si vols fer de voluntari, estar a les meses de vot o participar en l’organització de la diada no et quedis fora i participa en la festa de la democràcia.

11 de febrer 2010

Vilassar de Mar Decideix celebra el carnaval amb xocolata i una urna gegant

Aquest dissabte 13 de febrer, vine a veure l’urna gegant de Vilassar de Mar Decideix a la rua de Carnestoltes. A més podràs fer passar el fred amb xocolata desfeta per gentilesa de la Plataforma Vilassar de Mar Decideix. Ens trobaràs a la cantonada dels carrers d’Eduard Ferrés amb Montevideo sobre les 20:00h

Per a més informació:
http://www.vilassardemardecideix.info/

02 de febrer 2010

Constitució de la Junta Electoral Local de Vilassar de Mar

El dissabte 30 de gener a les 17.00 h. es va constituir la Junta Electoral Local que haurà de supervisar la consulta del proper dia 28 de febrer així com el bon funcionament de l'operativa del vot anticipat. Aquest òrgan extern a la plataforma Vilassar de Mar Decideix estarà format per l'escriptor Oriol Vergés, l'advocat Oriol Pera i l'informàtic Xavier Martín.


Peu de foto: Havent signat l'acta de constitució de la Junta Electoral Local. D'esquerra a dreta, l'historiador i arxiver Alexis Serrano, portaveu de Vilassar de Mar Decideix; l'informàtic Xavier Martín; l'advocat Oriol Pera i l'escriptor Oriol Vergés.

01 de febrer 2010

Jornades formatives i elecció de Caldes com a Seu Electoral Central per el 28F

El proppassat dissabte 30 de gener a Caldes de Montbui tingué lloc una jornada formativa de la Coordinadora Nacional pels prop de 80 municipis que el 28 de febrer celebraran la consulta sobre la independència i Vilassar de Mar Decideix hi envià set persones que actuaren en representació de les comissions que organitzen la consulta del 28 de febrer al nostre poble.

La formació s’impartí en quatre seus diferents i s’estructurà separadament d’aquesta manera: voluntaris, activitats, informàtica i comunicació. En la cloenda de l’acte, el portaveu de Vilassar de Mar Decideix, Alexis Serrano, actuant com a compromissari, participà en la votació de la seu electoral central de la Coordinadora Nacional i seu central de dades pel proper 28 de febrer.
Vilassar de Mar presentà una candidatura que fou defensada pel portaveu de Vilassar de Mar Decideix. En el seu parlament Serrano destacà com a punts forts de la candidatura vilassarenca les excel·lents vies de comunicació de la vila, la proximitat amb Barcelona i les facilitats operatives que li proporciona, el suport que Vilassar de Mar Decideix rep de l’ajuntament i el caire festiu que va prenent la configuració del calendari d’actes del cap de setmana de la consulta.
Poc abans de l’elecció, la candidatura de Molins de Rei es retirà i finalment Vilassar de Mar va quedar a només tres vots de la vila guanyadora que precisament fou Caldes de Montbui, el municipi amfitrió que acollí la jornada. Caldes amb 11 vots, quedà per davant de Breda amb 9 i Vilassar de Mar amb 8, enrere quedaren la resta de candidatures. Des d’aquest mitjà, Vilassar de Mar Decideix felicita de tot cor Caldes i li estén la mà de la cordial col·laboració.