01 de febrer 2010

Jornades formatives i elecció de Caldes com a Seu Electoral Central per el 28F

El proppassat dissabte 30 de gener a Caldes de Montbui tingué lloc una jornada formativa de la Coordinadora Nacional pels prop de 80 municipis que el 28 de febrer celebraran la consulta sobre la independència i Vilassar de Mar Decideix hi envià set persones que actuaren en representació de les comissions que organitzen la consulta del 28 de febrer al nostre poble.

La formació s’impartí en quatre seus diferents i s’estructurà separadament d’aquesta manera: voluntaris, activitats, informàtica i comunicació. En la cloenda de l’acte, el portaveu de Vilassar de Mar Decideix, Alexis Serrano, actuant com a compromissari, participà en la votació de la seu electoral central de la Coordinadora Nacional i seu central de dades pel proper 28 de febrer.
Vilassar de Mar presentà una candidatura que fou defensada pel portaveu de Vilassar de Mar Decideix. En el seu parlament Serrano destacà com a punts forts de la candidatura vilassarenca les excel·lents vies de comunicació de la vila, la proximitat amb Barcelona i les facilitats operatives que li proporciona, el suport que Vilassar de Mar Decideix rep de l’ajuntament i el caire festiu que va prenent la configuració del calendari d’actes del cap de setmana de la consulta.
Poc abans de l’elecció, la candidatura de Molins de Rei es retirà i finalment Vilassar de Mar va quedar a només tres vots de la vila guanyadora que precisament fou Caldes de Montbui, el municipi amfitrió que acollí la jornada. Caldes amb 11 vots, quedà per davant de Breda amb 9 i Vilassar de Mar amb 8, enrere quedaren la resta de candidatures. Des d’aquest mitjà, Vilassar de Mar Decideix felicita de tot cor Caldes i li estén la mà de la cordial col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada