28 de gener 2010

ELS VOLUNTARIS EN MARXA

El passat dei 27 de Gener un grup de voluntaris de la Plataforma s'han dedicat a fer feines per encartellar Vilassar de Mar.

Aviat veurem per tot el nostre poble penjats els cartells, pancartes i domassos fets "a mà" per la nostra gent i que tothom que vulgui posar-la a casa nomes es te que posar en contacte amb nosaltres.



19 de gener 2010

23-1-2010 CICLE D'ACTES INFORMATIUS PER LA CONSULTA DEL 28F

Empresaris per l'Estat Propi (Cercle Català de Negocis)
Dissabte 23 de Gener de 2010

SALA M. JOSEP Ma GALBANY
C/Sant Roc, 2-6 Vilassar de Mar
A partir de les 20,30 h.

Parlaran: Albert Codinas, Responsable de Relacions Externes del CCN, Jaume Vallcorba, Sots-President del CCN, Joan Canaderll, Secretari General del CCN, Ramón Carner, President del CCN.

Temes: Dèficit Fiscal i Limitacions pel Desenvolupament Català, Avantatges d’un Estat Propi i Full de Ruta, L’esperança desfeta i el futur de Catalunya.

Organitza: VDM Decideix i Cercle Català de Negocis

15 de gener 2010

18 DE GENER REUNIÓ AMB LES ENTITATS DEL POBLE

Com ja sabeu, el 28 de febrer tindrà lloc a Vilassar de Mar la consulta popular sobre la Independència de Catalunya l'èxit de la qual dependrà de la participació de la ciutadania amb independència del sentit del seu vot.


Des de la Plataforma Vilassar de Mar Decideix que promou l’organització i la participació, entenem que és crucial la intervenció de la major part d’entitats i associacions possible i és per això que per mitjà d’aquest mail us convoquem a una reunió on esperem que cada entitat proposi els seus actes, activitats i tallers per tal que entre tots ens puguem coordinar per elaborar tant el calendari d’actes fins el dia de la consulta com el programa festiu per el mateix dia 28.

Així doncs, us esperem el proper dilluns 18 a les 20.30 h. a la Sala Petita de l’Ateneu, al carrer de Sant Josep.

Moltes mercès per endavant.

05 de gener 2010

RIFA DE LA PANERA

El número premiat amb la panera ha estat el:  

                    503

Poden passar a recollir-la en horari comercial a::
La Copisteria
C/Narcis Monturiol, 126
Vilassar de Mar

El Premi caduca el 15-2-2010

FELICITATS !!!!!!!!!